Printmallen en printmatten

Voorbeeld stencilprint Voorbeeld stencilprint Voorbeeld stencilprint Voorbeeld stencilprint Met de Artcrete printmallen kunnen nauwgezette patronen met diepe voegen gerealiseerd worden.

Artcrete betonprint met open mallen kan alleen in combinatie met vers gestort beton. De mallen bestaan uit een legering van aluminium en ijzer. Deze mallen dragen zorg voor een zeer diepe voeg in het beton. De verse betonmortel wordt op kleur gebracht en afgedekt door een dunne p.e.folie. De open mallen worden hierop aan-gebracht en met behulp van o.a. een stamper in het beton gedrukt. Door de open structuur van de mal krijgt de steen een mooie ietwat ovaalachtige vorm. De toepassing is o.a in rotonde's en rammelstroken

Artrete printsysteem met gesloten matten is bedoels om strakke en zeer esthetische authentieke bestratingen te maken in beton. Met de Artcrete printmatten zijn zeer gevarieerde patronen met mooie texturen te maken. Door gebruik te maken van lossingspoeders worden de accentuering van de steenoppervlak gewaarborgd.

artcrete.nl artcrete.nl artcrete.nl artcrete.nl artcrete.nl artcrete.nl artcrete.nl artcrete.nl artcrete.nl