AF50 Sealer Luster Seal

Oppervlakte sealers voor betonvloeren

Betonvloeren staan bekend om hun duurzaamheid. Echter, het oppervlak is het kwetsbaarste deel en zorgt nogal eens voor problemen. Bekende voorbeelden hiervan zijn stofvorming, slijtage en blijvende verontreiniging.

Belangrijk bij het aanbrengen van een nieuwe betonvloeren is dan ook te zorgen voor een optimale verharding van de toplaag. Hiervoor wordt verwezen naar de Artcrete Curing Compounds die ervoor zorgen dat een goede cementhydratatie aan het oppervlak plaatsvindt.

Vaak is dit door omstandigheden niet het geval, is er sprake van bestaande "oude" vloeren of is een meer dan gemiddelde oppervlakte-kwaliteit gewenst. De Artcrete Beton Sealers bieden hier dan uitkomst.

In tegenstelling tot kunststof coatings of waslagen die als een filmlaag op de betonvloer liggen, impregneren de Artcrete Beton Sealers de toplaag van de betonvloer.

ArtcreteLuster Seal vormt een onderdringbare harde harslaag in de poriën. Daarentegen reageert Artcrete AF50 chemisch met het cementsteen en zorgt zo voor een verdichting van de structuur.